Tervetuloa Ferrari Clubin uusille kotisivuille!

Uusi corporate identity

Vuonna 2003 avatut aiemmat Ferrari Clubin sivut jäävät nyt historiaan ja hyppäämme uudelle vuosikymmenelle niin vuorovaikutusmahdollisuuksien kuin ulkoasun myötä. Sivut noudattavat nyt Ferrarin virallistamille clubeille lanseeraamaa corporate identitya ja myös kotisivuosoitteemme on Ferrarin vaatimusten mukainen – muotoa ferrariownersclub …. .com.

Tapahtumiin ilmoittautuminen

Jäsenistölle sivuston uudistumisen suurin vaikutus nälyy tiedottamisessa ja tapahtumiin ilmoittautumisessa. Julkaisemme tapahtumakalenterin jatkossa sivuston kohdassa “tapahtumat” ja kunkin tapahtuman yhteydessä on ilmoittautumislomake, jonka kautta voi ilmoittautua mukaan tapahtumaan heti, kun se on ilmestynyt sivustolle. Sivuja kannattaa siis seurata tiiviisti! Lähetämme jatkossa siis ainaostaan vuosikokoukseen ja syyskokoukseen kutsun kirjeitse. Muutoin kaikkiin tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujen kautta!

Kuvagalleria

Uutta on myös kuvagalleriat, jonne kokoamme kuvasatoa kustakin tapahtumasta. Clubimme sihteeri Jan Matzke on kaivanut omista arkistoistaan kuvasatoa galleriaan alkajaisiksi.

Puheenjohtajalle ja sihteerille uudet sähköpostiosoitteet!

Sivuston uudistamisen yhteydessä myös clubimme puheenjohtajan ja sihteerin sähköpostiosoitteet uudistuvat! Tiedotamme tästä lisää lähiaikoina.